• alle sieraden worden in een mooie cadeauverpakking verstuurd •

Home » Blog

Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

Je hebt een Bella Ibiza sieraad, je bestelling is onderweg of je hebt een sieraad cadeau gekregen, dat is uiteraard helemaal erg leuk! Natuurlijk wil je jouw sieraad mooi houden om er zolang mogelijk van te kunnen genieten. Daarom geven we je een aantal tips!* Doe je sieraden als laatste om.Doe eerst je deodorant, bodylotion, parfum, haarlak e.d. op, zodat je sieraden hier niet mee in contact komen. De stoffen in deze producten kunnen je sieraden aantasten, waardoor er verkleuring of dofheid zou kunnen ontstaan.* Geen aanraking met water.Stap niet onder de douche met je sieraden nog om, doe ze ook af voordat je gaat zwemmen. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op je sieraad waardoor ze uiteindelijk wat kunnen verkleuren.* Wees voorzichtig met zweten en chemische producten.Heerlijk een uurtje flink sporten, doe je sieraden dan eerst af. Zweet kan je sieraden aantasten. Evenals chemische stoffen, dus ga je even flink aan het poetsen kun je je sieraden ook beter even afdoen.* Berg je sieraden altijd netjes op.Bewaar je sieraden op een droge donkere plek met zachte ondergrond. Dit voorkomt verkleuring door licht. Door de zachte ondergrond voorkom je krasjes.* Verklein de kans op knopen.Niets vervelender dat je zodra je je sieraad om wil doen, deze eerst uit de knoop moet halen. Sluit daarom altijd voor het opbergen je armbanden en kettingen.* Vermijd grote druk.Ga met beleid om met je sieraden die geregen zijn op elastiek. Doe ze met beleid om zodat de rek goed in je sieraad blijft.* Pas op met zonlicht of de zonnebank.Stel je sieraden niet bloot aan al te fel zonlicht en draag ze liever niet onder de zonnebank. Je sieraden zouden hierdoor kunnen verkleuren. 

Lees meer »

Het verhaal achter Bella Ibiza

Al sinds mijn jeugd breng ik de vakanties vaak door in het mooie Italië. In de zomer heerlijk genietend van het lekkere klimaat, de mooie natuur, het fijne zwemwater van het Gardameer en de heerlijke Italiaanse keuken. In de winter ben ik te vinden in de Dolomieten op de lange latte, oftewel de ski's. Fantastische bergen, goede sneeuw en mega lange afdalingen, dus alle ingrediënten om prachtige lange tochten te kunnen maken. Uiteraard met regelmaat een pauze bij éen van de vele berghutten voor een lekkere cappuccino en apfelstrudel met warme vanillesaus en slagroom ( dit mag gewoon niet ontbreken), een lekkere pasta, goulashsoep of kaiserschmarrn. Mocht je dit nu niet kennen, het lijkt op stukken pannenkoek met jam en/ of appelmoes. Verliefd dus op het land Italië.

Lees meer »